mandag 20. oktober 2014

Nytt fra styret - Uke 44

Her kommer oppdaterte nyheter fra styret. Takker for øvrig for bidraget på høstdugnaden i forrige uke.

Kameraovervåkning

Vi er nå montert kameraovervåkning. Leverandøren er Alltid 24. I henhold til vedtak på sameiemøtet er det utarbeides det et forslag til formål for bruken av kameraovervåkningen. Det er styrets anbefaling og skal formelt vedtas på neste sameiemøte. Vi håper dette formålet kan være veiledende frem til vedtak er gjort. Overvåkning vil bli skiltet, registreres i henhold til Datatilsynets regelverk.

Vi håper dette vil fungere preventivt mot nye innbrudd. Dette er selvfølgelig ingen garanti, noe som betyr at alle har ansvar for verdisaker som oppbevares i garasjen. Ikke la dette være synlig fra utsiden.

Det er bestilt tydelige skilter for overvåkningen, disse kommer forhåpentligvis på plass denne uken.

Formål:
  • Sameiermøtet har godkjent installering og kameraovervåkning av sameiets felles garasjeanlegg.
  • Formålet er å forebygge og oppklare straffbare forhold, særlig tyveri, innbrudd og skadeverk. Opptakene kan ikke brukes til å overvåke forsøpling, generell trafikk, brudd på husordensregler og lignende.
  • Overvåkningen må skje i henhold til de enhver tid gjeldende lover, regler og retningslinjer.
  • Styret skal melde fra til Datatilsynet og forpliktes til enhver tid til å benytte den minst krenkende form for overvåkning.
  • Det er kun styret som har tilgang til opptakene. Utlevering av opptak skjer kun etter Personopplysningslovens regler.

Sykkelparkering i boden.

Det er nå 15. oktober og det kan nå parkeres en sykkel per hustand i boden. Det skal ikke sperres for adgang til sikringsskap i boden.Med tanke på de kaotiske forholdene i fjor ønsker vi ha sykler merkes med husnummer, slik at vi vet hvem som eier disse. Dette gjøres enten med tape eller en merkelapp som festes til styret. Sykler uten merke vil bli fjernet.

Gladnyhet fra Canal Digital

For alle som har oppgradert til Bredbånd 50 eller 100, eller abonnerer på T-We Pluss får nå C Mores filmkanaler og streamingtjeneste gratis frem til 1. juli 2015. Normalpris pr. mnd. 99,- Dette er et løpende abonnement, som du er nødt til å si opp selv innen 1. juli, hvis du ikke ønsker å videreføre tilbudet. Canal Digitals kunder får også Wimp for mobil og nettbrett for 49,- (normalpris 99,-).
Les mer og bestill på Canal Digital.no.

Fartsdump og skilting

Det er nå satt opp nytt "innkjøring forbudt"-skilt. Det er også kjøpt inn demonterbare fartsdempere som blir montert til våren, da disse vil kunne gjøre det utfordrende å ferdes i bakken med bil om vinteren.

Utelys mellom hus 5 og 6

Det er nå montert to lamper for å lyse opp plassen mellom hus 5 og 6. Vi har endelig også fått asfaltert veistumpen som ble gravet for å legge trekkerør for lyset.

Neste styremøte

Mandag 27. oktober