tirsdag 12. november 2013

Nytt fra styret - Uke 46

Julegrantenning

Festkomiteen inviterer til julegrantenning søndag 1. desember kl. 17.00. Det serveres gløgg og pepperkaker, og det blir overraskelser til barna. Vel møtt!

Dugnad

Vi legger opp til en liten høstdugnad lørdag 23. nobember kl. 13.00. Hovedsakelig litt rydding av trær som har falt ned. Vi raker til våren.

Ventilasjon - Service

Flere har nå fått melding om at filter må byttes på ventilasjon. Da flere av anleggene nå har vært ett år i drift (satt gang høsten 2012) bør det nå gjøres vedlikehold av anlegget. Styret har avtale med et firma som vil gjøre denne jobben i januar. Nærmere dato kommer. For de av dere som lampen har begynt å lyse for er dette ikke kritisk. Kostnaden for service vil bli direktefakturert hver enhet. Kostnaden er noe større for små enheter enn de store. Dette er viktig at alle tar del i, da dette er viktig for vedlikeholdskravet av enhetene.

Nabovarsel - Johan Scharffenbergsvei 99

Styret har mottatt nabovarsel fra Skullerudenga Borettslag, hvor det skal ingangsettes rehabilitering/fasadeendring på blokken. Vedlagt kan dere laste ned nabovarselet og se plantegninger for tiltaket.
Følg også med på nettsiden til Skullerudenga Borettslag.


Fakturering av husleie - vår 2014

Beboerne vil innen kort tid motta fakturaer for husleie våren 2014. Vi oppfordrer alle som ikke har tegnet avtalegiro om å gjøre dette. Dette sparer sameiet for trykke- og portokostnader. Styret vil anbefale at husleien reduseres på to punkter:
  • Kostnader til TV/Bredbånd fra Canal Digital reduseres til 255,- per måned.
  • Kostnader for garasjeplass reduseres til 100,- per plass, per måned.
Dette gjøres med bakgrunn i hva kostnadene har vært i 2013. Husleie vedtas formelt på sameiemøtet i vår, men kostnadsreduksjonen vil være gjeldende på de nye fakturaene som du får tilsendt. Har du avtalegiro vil endringen skje automatisk.

T-we – Nytt TV-tilbud fra Canal Digital

I løpet av året vil underholdningsportalen T-We bli lansert. Du kan blant annet starte direktesendte programmer forfra og hente tv-programmer fra et arkiv. Det lanseres også app til nettbrett og mobil for å kunne sette på opptak når du også er utenfor huset. For de av dere som har oppgradert bredbåndet til 50 eller 100 er tjenesten gratis. Andre kan bestille tjenesten for 79,- pr. mnd.
Les mer om tjenesten T-we her.


Samme dekoder
Den nye tjenesten vil fungere på de boksene som er levert sameiet, men de har også lansert en ny dekoder med mulighet for tre samtidige opptak mens du ser på en fjerde kanal. De av dere som har bredbånd 50 eller 100 kan kjøpe boksen for 1490,- + frakt (normalpris 3490,-). Les mer om dekoderen her


Neste styremøte

Mandag 9. desember 2013