torsdag 25. april 2013

Ventilasjon, Canal Digital, smekklås

Noen oppdaterte saker fra styret

Ventilasjonsanlegg

De siste ukene har ventilasjonsanleggene på husene begynte å melde om filterskifte. Da dette er så kort tid etter innflytting har Selvaag bestilt nye filter til samtlige enheter.  Leveringsdato er ikke klar enda.
Selvaag vil henge filter på hver inngangsdør når de ankommer.

Filteret må byttes av hver enkelt.

Hvordan skifte filter står beskrevet i FDV som ble utlevert ved overtakelse.
Du kan også laste ned brukermanual her


Styret arbeider med å få på plass en fast årlig serviceavtale for ventilasjonsanlegget i henhold til vedtak på ekstraordinært sameiemøte i mars. Mer informasjon om dette vil komme.

Canal Digital og TV2

Krangelen mellom vår kabeldistributør og TV2 er over. Ny avtale mellom partene fører tik at vi får tilgang til alle TV 2s basiskanaler i grunnpakken.

Canal Digital har som mål at kanalene skal på plass innen 3. mai. Alle TV 2-kanalene utenom Filmkanalen og TV 2 Sport vil være å finne i kundenes grunnpakke, men det vil være mulig å bytte en eller begge disse kanalene inn i grunnpakken mot at en eller to av de andre TV 2-kanalene tas ut. Kunder som ønsker å bytte må gjøre dette i løpet av mai måned.

Les mer på dinside.no

Smekklås

Vi kommer denne uken til å montere smekklås i garasjen. Vi har enda ikke tatt  stilling til om vi skal montere dørpumpe i tillegg.