torsdag 21. mars 2013

Protokoll sameiemøte

Veranda Skullerudlia
Det ble gjennomført ekstraordinært sameiemøte den 13. mars i OBOS sine lokaler. Hovedfokus var å vedta husordensrelger for sameiet. Det ble i tillegg orientert om ulike saker som omhandler sameiet. Vi kommer også til å inngå felles vedlikeholdsavtale for ventilasjonen i seksjonene. Det ble også opprettet ulike grupper og komiteer for å ivareta ulike oppgaver i sameiet. Se egne punkter på dette under. Protokoll vil om få dager bli lagt i alle postkasser.

Last ned protokoll fra sameiemøtet

Nye husordensregler

Sameiet har nå vedtatte husordensregler. Disse ber vi alle beboerne sette seg inn. Legg særlig merke til bruk av fellesarealer og parkering.  Husordensregler vil om få dager bli lagt i alle postkasser.

Last ned husordensreglene her

Ny webadresse

Vi har nå tatt over www.skullerudlia.no. Dette vil være vår offisielle nettside for sameiet.

Garasje/dugnadslag

Gruppen er ansvarlig for garasjeanlegget og dugnader.
Mauricio Gonzalez
Nicolay Moe
Kenneth Lilleaas

Markiselag

Gruppen er ansvarlig for innhenting og vurdering av anbud på markiser/solskjerming.
Anne K. Zahl
Ingrid Karlsen
Erling Rostvåg

Festkomité

Gruppen har ansvar for felles sosiale aktiviteter i sameiet. Første møte er 20. april, send gjerne inn forslag til festkomite (at) skullerudlia.no
Lauren Jensen
Ane Sønsterud
Cathrine Høien
Hanne Olaussen

God påske!

Styret ønsker å benytte anledningen til å ønske alle i sameiet en riktig god påske! Hva blir ditt store påskeøyeblikk? Sol på terrassen i sameiet? Post gjerne ditt beste påskebilde på Facebook-gruppen vår.

Hilsen styret :)