fredag 1. februar 2013

Viktig ved innflytting

Da er folk i gang med å flytte og vi har litt nyttig informasjon på veien!Ikke kast flytteavfall i kummene

Det er ikke lov å kaste flytteavfall i kummene. Dette vil fylle dem for fort opp og med materiell som skal i spesialavfall (herunder isopor). Heldigvis er det kort vei til Grønmo Gjenbruksstasjon som har fri levering for private. Les mer om åpningstider og levering her. Styret har også vurdert det dit at det er for kostbart å leie en container gjennom alle overtakelsene.

Brøyting/Strøing

Styret har inngått avtale om brøyting og strøing av sameiet. Brøyting gjøres uoppfordret ved snøfall over 5 cm. Firmaet som er valgt er Frode Gran. Mer info på www.fg.no

Postkasseskilt

Posten tilbyr gratis postkasseskilt og styret ønsker at alle benytter seg av tjenesten. Når dere melder adresseforandring til posten får dere dette tilbudet under registreringen.

Vi ber dere velge dette formatet (av to mulige): 94x58 mm

Hvordan merke postkassen
Merk postkassen din tydelig. En har allerede festet sitt merke. Følg denne malen. Postbudet er avhengig av god merking for å få levert til korrekt mottaker. Ved utilstrekkelig merking av postkassen, kan posten bli returnert til avsender. Merking plasseres fortrinnsvis foran på postkassen og ikke på lokket.

Folkeregisteret

Husk å melde flytting til Folkeregisteret! Nå som du har meldt flytting til Posten, er det enklere for deg å melde flytting til Folkeregisteret. Du må melde i fra senest 8 dager etter at du har flyttet.
Gå til Folkeregisteret

Låser

Alle seksjonene er blitt levert med systemnøkler. Dette betyr at ekstra nøkler ikke kan slipes opp, men må bestilles fra Trioving med noen som har en attestasjonsrett. Styret har ikke fått oversikt over hvordan og om hver enkelt seksjon får denne retten til å bestille nøkler. Mer informasjon om dette kommer.

Feil og mangler

Styret vil gjerne ha tilbakemeldinger på feil og mangler dere finner på fellesområdene. Send oss en mail på skullerudlia (at) styrerommet.net

Eventuelle feil eller mangler som er knyttet opp mot entreprenørens leveranse i seksjonen må meddeles skriftlig per e‐mail:

kundesenter (at) selvaagbolig.no eller

Selvaag Bolig ASA
Kundesenteret
Postboks 544 Økern, 0512 Oslo